تبلیغات

نکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزی

اندازگیری دقیق در آشپزی باعث میشود غذا ها طعم و مزه درست و به اندازه داشته باشند در ادامه نکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزی بخوانید..

آشنایی با نکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزی

در قسمت آشپزی سایت بیشتر اندازه گیری مواد به پیمانه اشاره شده است اما ممکن است پیمانه استاندارد در دسترس همه نباشد وزن آن ها را نیز در ذیل مشاهده می فرمایید.

( البته شما می توانید یک ظرف را به عنوان پیمانه قرار دهید ، یک پیمانه می تواند یک استکان
باشد یا یک لیوان بزرگ این بسته به اندازه درست کردن غذا و یا کیک و شیرینی خود می باشد.)

نکات مهم اندازه گیری در آشپزی

یک پیمانه آب مساوی است با ۲۰۰ گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه شیر مساوی است با ۲۰۰ گرم(دو دسی لیتر)

یک پیمانه روغن آب کرده مساوی است با ۲۰۰ گرم

یک پیمانه آرد مساوی است با ۱۲۵گرم

یک پیمانه شکر مساوی است با ۲۰۰ گرم

نکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزینکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزی

یک پیمانه برنج مساوی است با ۲۰۰ گرم

یک قاشق سوپخوری آرد مساوی است با ۲۵ گرم

یک قاشق سوپخوری شکر مساوی است با ۲۵ گرم

یک قاشق سوپخوری روغن آب کرده مساوی است با ۲۰ گرم

البته قابل ذکر است یک پیمانه برابر است با یک لیوان معمولی

خوب است پیمانه های اندازه گیری مایعات بدانید

اندازه گیری مایعات در پیمانه مخصوص جامدات کمی کار سختی است چون ممکن است با کمی تکان خوردن، مایع از پیمانه ریخته شود و اندازه گیری تان صحیح نشود. در نتیجه بهتر است از پیمانه های مدرج مخصوص مایعات که در دو جنس شیشه ای و پلاستیکی هستند استفاده شود. برای این کار پیمانه را تا خط مدرج مورد نظر پر کرده و برای اطمینان از اندازه گیری دقیق آن را بر روی سطح صافی گذاشته و توجه شود که مایع باید تا بالای خط مورد نظر باشد و نه زیر آن.

نکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزینکات کلیدی برای اندازه ها در آشپزی

همان طور که در تصویر می بینید بر روی پیمانه مایعات دو واحد اندازه گیری میلی لیتر و لیوان (پیمانه) درج شده است. این اندازه ها معمولا از ۵۰ میلی لیتر تا ۵۰۰ میلی لیتر و از ½ پیمانه تا ۲ یا ۴ پیمانه می باشند.

خوب است پیمانه های اندازه گیری مواد خشک بدانید

این ظروف در شکل‌ها، اندازه‌ها و فرم‌های گوناگونی موجود هستند. جنس آنها نیز از فلز و سرامیک گرفته تا پلاستیک، متفاوت است. اما به شکل معمول به صورت یک مجموعه فروخته می‌شوند که شامل یک‌ چهارم، یک‌ سوم، یک دوم و یک پیمانه هستند. برای اندازه گیری مواد خشک، پیمانه مورد نظر را تا بالای آن، کاملا پر کنید. مواد اندازه گیری شده را با استفاده از همان فنجان اندازه گیری بیرون نریزید، چرا که منجر به فشرده شدن آنها می‌شود. همچنین مواد را داخل پیمانه فشار ندهید. صاف کردن سطح آن را نیز با استفاده از لبه یک چاقو و به آرامی انجام دهید.

یک استثنا برای این کار، شکر قهوه ای است. همانطور که در آموزش نحوه خواندن درست یک «طرز تهیه کیک» شرح دادیم، اصطلاحی با عنوان شکر قهوه‌ای فشرده شده وجود دارد. که به معنی این است که هر بار قاشق شکری را در پیمانه می‌ریزید ابتدا آن را فشرده کرده و همین کار را ادامه دهید تا پیمانه کاملا پر شود. در نظر داشته باشید که شکر قهوه‌ای مشابه همان شکر سفید است، با این تفاوت که کمی شهد به آن اضافه شده تا رنگ و طعم ویژه‌ای بگیرد. این نوع شکر هیچ ارزش غذایی اضافه‌ای ندارد و تاثیری که روی برهم زدن تعادل قند خون می‌گذارد نیز دقیقا مشابه تاثیر شکر سفید است.

سیب سبز , تبیان , بانو

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار