تبلیغات

روش صحیح نگه داری نان

نان از مهمترین موادغذایی در سفره ی ایرانیان می باشد اما بسیاری از ما نکات مربوط به نگهداری نان را نمی دانیم و به هر شیوه ای از آن استفاده می کنیم بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره روش نگهداری صحیح نان بیشتر بخوانید.

نگهداری صحیح نان

قرار دادن نان های داغ روی هم، باعث کپک زدگی، بیات شدن و فساد زود هنگام نان می شود.قبل از
سرد شدن کامل، نان ها را دسته نکنید.
نان سرد شده را نیز در پلاستیک یا سفره بگذارید.خرید نان بیش از نیاز روزانه، یکی از علت های افزایش
ضایعات نان است.

از خرید نان اضافی خودداری کنید.
از خوردن نان سبوس دار غافل نشوید.

مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی
را کاهش می دهد.قرار دادن نان در یخچال، روند بیات شدن نان را سرعت می بخشد (زیرا تغییرات نان در
دمای ۴ درجه سریع تر انجام می شود).

هنگام خرید نان حتماً یک سفره پارچه ای به همراه داشته باشید.اگر تصمیم به نگه داری طولانی مدت نان دارید
باید قبل از قرار دادن نان داخل فریزر آن را خنک کنید سپس در کیسه تمیز قرار دهید و داخل
فریزر بگذارید.

بد نیست درباره نگهداری انواع نان در فریزر بیشتر بدانید

بهترین راه برای ماندگاری بالای نان، نگهداری کردن آن در فریزر است. در صورتی که تصمیم دارید
نان را بیشتر از ۲ روز نگهداری کنید بهتر است تا آن را بسته بندی کرده و درون فریزر نگهداری کنید. در هنگام بسته بندی نان دقت داشته باشید تا پلاستیک دربسته باشد و هوا به داخل آن وارد نشود. همچنین هوای درون پلاستیک را هم در هنگام بسته بندی از آن خارج کنید.

در صورتی که تصمیم به نگهداری نان باگت دارید بهتر است خمیر وسط آن را جدا کرده و نان را بدون
خمیر وسط نگهداری کنید. نام باگت به این شکل در هنگام استفاده، از شرایط بهتری برخوردار است.

بهترین حالت ممکن برای نگهداری از نان در فریزر، قرار دادن آن در دمای منفی ۴ درجه سانتی‌گراد
تا منفی ۱۰ درجه سانتی‌گراد است.

نگهداری صحیح ناننگهداری صحیح ناننان روش صحیح باز کردن یخ نان

در صورتی که نان را درون فریزر نگهداری کرده‌اید بهتر است تا در هنگام استفاده، به بهترین
شکل یخ آن را باز کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن حفظ شود. بهترین روش برای باز کردن یخ نان
قرار دادن آن در دمای محیط است. یخ نان بعد از چند دقیقه که در دمای محیط قرار بگیرد باز می‌شود و برای مصرف کردن مناسب است.

در صورتی که عجله دارید می‌توانید از فر یا تستر برای گرم کردن نام استفاده کنید. در این روش
بهتر است ۱۰ دقیقه نان را درون فر یا توستر قرار دهید تا یخ آن باز شود.

استفاده از مایکروویو برای باز کردن یخ نان‌های ساندویچی و فانتزی مناسب نیست و منجر به خیس
شدن آن و پایین آمدن کیفیت نان می‌شود. اما نان‌های معمولی مانند تافتون را می‌توانید به مدت
چند ثانیه درون مایکروویو قرار دهید.

روزنامه خراسان-مشرق نیوز

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار